Descriere

„Chemările depărtărilor te împing mai departe de calculul existenței tale. Nicăieri mai mult ca la mare nu ești înclinat a socoti lumea o prelungire a sufletului. O viață plină, cu un nimb de absolut, ar fi aceea în care orice percepție ar fi o revelație. Ești pe cale a o realiza în sugestia amurgurilor marine…” – Emil Cioran, profund iubitor de mare.

Refugiu de un rafinament subtil, unde tragi dupa ce vei fi contemplat marea de foarte aproape, dupa ce vei fi incercat-o nu doar cu degetul, atunci cind preferi s-o privesti si din alt unghi, de la o alta distanta, cind vrei sa te asterni ca si ea, odihnindu-te, ori dezmierdindu-te cu aleasa ori alesul tau, intr-un acces, total, la un romantism ce-ti va furniza amintiri nemuritoare, rezistente chiar si la Alzheimer.

* „madeira”, in portugheza, inseamna lemn, iar pe aceasta insula se afla Laurisilva, cea mai mare padure de lauri (dafin), din lume. Vinul, deasemenea, este renumit, o straveche legenda spune ca daca bei vin de Madeira, iti asiguri o longevitate lipsita de boli si neputinte…

TARIFE