Descriere

„Chemările depărtărilor te împing mai departe de calculul existenței tale. Nicăieri mai mult ca la mare nu ești înclinat a socoti lumea o prelungire a sufletului. O viață plină, cu un nimb de absolut, ar fi aceea în care orice percepție ar fi o revelație. Ești pe cale a o realiza în sugestia amurgurilor marine…” – Emil Cioran, profund iubitor de mare.

Spatiu instigator la visare, la meditatie, introspectie, unde iti sint, ca si-n celelalte lacasuri citadeliene, indeplinite aceleasi conditii oneste si sacre de civilizatie si absolut confort. Privelistea, neprelucrata, scufundata in tremurarea albastra, te antreneaza pentru rezistenta la frumos si te va transforma intr-o fiinta teribil de selectiva, cu privire la viitoarele alegeri de vacanta, de pretutindeni. Dar, sa nu uiti, noi te vom astepta mereu.

* Pinguinul de Galapagos este singurul pinguin tropical din lume, iar denumirea de Galapagos, a acestui tinut insular, are legatura cu testoasele uriase, desi, oficial, poarta numele de Arhipelagul lui Columb, descoperit, insa, accidental, de catre parintele Tomas de Berlanga, in 1535. Aici au avut loc peste 60 de eruptii vulcanice, in ultimii 200 de ani, iar fauna acestor insule l-a condus pe Charles Darwin la teoria evolutionista.

TARIFE